Konsulent/utvikler

I AVO Consulting arbeider vi for å optimalisere forholdet mellom menneske og maskin. Det gjør vi ved å utnytte og videreutvikle ledende teknologi innen robotics, machine learning og artificial intelligence.

Vi er et ungt konsulentselskap i sterk vekst som setter innovasjon i førersetet. Som konsulent hos oss er du med på å skape nye løsninger og arbeide med nye teknologier for å levere dem som et produkt for våre kunder, ofte som den første i Norden. I AVO Consulting arbeider vi i skjæringspunktet mellom jobb og hobby, vi liker å kalle det jobby!

Vi ser etter deg med:

  • Høyere teknisk utdannelse (BSc, MSc, PhD)
  • Interesse for disruptiv teknologi og hvordan det påvirker verden
  • Interesse for og evne til å sette seg inn i nye tekniske løsninger
  • Analytisk evne for å jobbe med datasett og vurdere nye teknologier
  • Høy læringsvilje, arbeidsmoral og entreprenørånd
  • Du har kjennskap til eller interesse for en eller flere av følgende teknologier og verktøy: 
    • Python, C/C++, C#, Java, SQL, R, Spark/Hadoop, SAS, Captricity, Tableau, Power BI, Appian, Outsystems, Mathematica , Jupyter Notebook, TensorFlow, Babel, Keras, Azure, IBM Watson, IoT, MS bot framework

Som person har du evnen til å tenke nytt rundt problemstillinger og teknologier. Du kommuniserer godt, evner å samarbeide i team og er god til å motivere og inspirere andre. Du har god teknologiforståelse, kombinert med en vilje til å utvikle deg faglig og personlig.

Hva kan vi tilby?
Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter i et av de sterkeste fagmiljøene i Norden. Du vil få gode muligheter til å delta i selskapets og kundenes teknologiske utvikling og til å påvirke dine egne arbeidsoppgaver.
- Jobbe med ledende disruptive teknologier
- Være med på å utvikle vår produktportefølje
- Varierende og utviklende hverdag som konsulent
- Konkurransedyktige betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger
- Muligheter til å være med å sette retning og forme et ungt selskap i vekst

Er du interessert?

Send en søknad til hr@avoconsulting.no med CV, søknad og karakterer.

For nærmere informasjon om stillingen ta kontakt med Hans Christian Torsvik  på tlf 479 14 015 eller epost hc@avoconsulting.no.

Vi ser frem til å høre fra deg!