PC130457.JPG

AVO Consulting lanserer mentorprogram

Vil du være med i et skreddersydd mentorprogram hvor du får din egen mentor og tilgang til et nettverk av ambisiøse studenter fra økonomi-, juss- og teknologistudier? Søk AVO sitt mentorprogram om du har minst ett år igjen av studiene!

Programmet arrangeres for første gang i 2018, og vi er på jakt etter de studenter som får positive frysninger av å snakke om ny teknologi og vil bidra til verdiskapningen i årene som kommer.

Mentorprogrammet har som mål å matche hver student med en mentor som passer deres faglige profil, i tillegg til å skape et forum for alle studentene i programmet. Programmet vil også inneholde felles samlinger for å bli kjent på tvers av studier, hvor vi samler både studenter og mentorer.

Høres dette ut som noe for deg? Send et kort motivasjonsbrev til mentor@avoconsulting.no, hvor du inkluderer informasjon om din relevante bakgrunn eller interesse for IT og forretningsutvikling, hva robotics (AI, ML, RPA etc.) er for deg, og hva som er din største hobby eller lidenskap.

Søknadsfrist: 15. januar 2018

Har du spørsmål til programmet? Send mail til mentor@avoconsulting.no.