Avo academy

AT4C1823.jpg
 
 
 

AVO Consulting tilbyr opplæring og kompetanseheving til våre kunder gjennom kartlegging av kompetanse, tilpassede kompetanseplaner, standardiserte kurs, coaching av mer erfarne ressurser og on-the-job training. Den overordnede tilnærmingen til alt dette er at mennesker er forskjellige, noe man må ta hensyn til for å oppnå en mest mulig effektiv opplæring. Man må ha tilpasset opplæring for den enkelte, men kan benytte ulike standardiserte «byggeklosser».

De ulike kursformatene vi tilbyr er klasseromskurs, e-learning, og kurspakker som kan organiseres internt basert på prosjekt eller som frittstående sesjoner. Vi skreddersyr hvert kurs for å tilby kundene våre best mulig opplæring, som samtidig er forankret i ambisjonen og visjonen om det digitale initiativet og organisasjonen sin overordnede strategi.

Opplæring i Robotic Process Automation

BluePrism_AuthorizedTrainingPartner_Logo_RGB.png

Blue Prism Boot Camp
Et intensivt klasseromskurs hvor deltakerne lærer å bruke Blue Prism. Dette er perfekt for personer som skal gå inn i en jobb som Blue Prism-utviklere, men vi har også sett at det gir verdi til andre som skal jobbe med RPA. Kurset varer i 2 uker og holdes av konsulenter som jobber som Blue Prism utviklere til daglig. Dette er i hovedsak et klasseromskurs hvor man har deltakere fra ulike organisasjoner, men vi har også gjennomført spesialtilpassede opplegg for kunder. 


De neste kursene som avholdes er:  

  • Oslo: 19. til 30. august, 18. til 30. november og 17. – 28. februar 2020 

  • Stockholm: 2. til 13. september, 2 til 13. desember og 2. til 13. mars 2020

  • Bergen: 19. til 30. august 

Utover vår Boot Camp tilbyr vi følgende kurs, workshops og sesjoner som kan holdes frittstående, eller som en del av et prosjekt:

  • Blue Prism-utvikling – Løsningsdesign og connected RPA

  • Prosessanalyse for RPA

  • Fra kartlegging til produksjonsetting – Kurs i leveransemodell for RPA

  • Overvåkning og drift av RPA-prosesser

  • De ulike delene av et effektivt RPA-initiativ – En innføring i Operasjonsmodellen for RPA

  • RPA for IT-driftsansvarlig

  • Bygg din egen robot - Hands on workshop


Opplæring i Conversational AI

Image from iOS (33).jpg

Chatbot Boot Camp
Et intensivt klasseromskurs hvor deltakerne lærer å utvikle chatbots i boost.ai sin plattform. Kurset er perfekt for personer som skal jobbe med chatbot, eller for å forstå forretningspotensialet for chatbot i egen virksomhet. Kurset varer i 1 uke og holdes av konsulenter som jobber med chatbot-prosjekter til daglig. Dette er i hovedsak et klasseromskurs hvor man har deltakere fra ulike organisasjoner, men vi har også gjennomført spesialtilpassede opplegg for kunder. 


Digital transformasjon

Vi tilbyr ulike kompetansemoduler innen eksempelvis tjenestedesign, prosessforbedring, endringsledelse, gevinstrealisering og anvendelse av ny teknologi. Dette tilbyr vi i forbindelse med prosjekt.  


Preben Høeg Hafsaas.jpg

Vil du vite mer?

Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din organisasjon på sin digitale reise.

Preben Høeg Hafsaas
Head of AVO Academy
+47 454 76 262
Epost