Robotic Process Automation

Forbedring og automatisering av prosesser er et kontinuerlig arbeid i alle organisasjoner. I AVO er vi genuint interessert i å fikse problemer, og Robotics Process Automation (RPA) er et godt verktøy for å gjøre nettopp det. Vår erfaring er at RPA er et effektivt virkemiddel for å øke organisasjonens evne til kontinuerlig forbedring og raskt realisere verdi.

AT4C0800.jpg
 
 
 

Side om side med robotene

I fremtidens organisasjoner vil roboter og mennesker jobbe side om side. Robotene vil utføre de kjedelige og repetitive oppgavene – døgnet rundt. Vi mennesker får frigjort tid til mer spennende og verdiskapende arbeid. Er du klar for å møte din nye kollega, roboten?

 
 

Automatisering av forretningsprosesser

Blueprism kan, på samme måte som mennesker, håndtere de systemene og prosessene som organisasjonen har. Denne type teknologi muliggjør automatisering av forretningsprosesser i løpet av dager eller uker fremfor måneder eller år, som tidligere har vært normen. Sikkerheten ivaretas gjennom de underliggende systemene og prosessene bygges robuste for å kunne håndtere de avvikene som måtte oppstå.

 
 
 

AVO er en langsiktig RPA-partner

I AVO bistår vi våre kunder i alle faser av RPA-prosjekter, inkludert vurdering av om det eksisterer et behov for RPA i det hele tatt. Vi fokuserer på etablering av komplementære team sammen med våre kunder, med et fokus på redesign og forenkling av prosesser for å fjerne sløsing, forbedre kunde- og medarbeidertilfredshet, bedre compliance og øke effektiviteten. Prosjektene skreddersys basert på kundens behov, og vi bistår våre kunder gjennom hele livssyklusen til deres RPA-initiativer.

AVO hjelper aktivt 70 organisasjoner i deres pågående RPA-initiativ, og tilbyr en rekke tjenester som skaper verdi over livssyklusen for RPA-initiativer

 

library

RPA Library

Et biblitotek med ferdigbygget funksjonalitet for RPA.

RPA Supervisor

Intelligent styring og optimalisering av RPA-løsninger.

Opplæring

AVO er sertifisert opplæringspartner for RPA-teknologi.

 
Preben Høeg Hafsaas.jpg

Vil du vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå din bedrift på deres digitale reise.

Preben Høeg Hafsaas
Head of RPA
+47 454 76 262
Epost