Bli kjent med Sebastian

Sebastian Sletten Eide, Manager

Bli kjent med Sebastian

Sebastian Sletten Eide, Manager

Heisann!


Jeg heter Sebastian og jobber som manager i Avo. Jeg ble introdusert for RPA i et fag på NHH, og jeg syntes det var så spennende at jeg endte med å skrive masteroppgave om det.

Jeg fikk bli litt "skitten" på økonomhendene ved å lage min første digitale robot, og da var det ingen vei tilbake. Det at jeg får kombinere interessene mine for teknologi og økonomi (pluss en god del Googling), gjorde Avo til drømmejobben!

Nå jobber jeg med RPA-utvikling, prosjektledelse, prosessforbedring og effektivisering for kundene våre, i hovedsak innen bank og offentlig sektor.

I Avo får jeg jobbe med en hel haug flinke, hyggelige og entusiastiske mennesker, og jeg lærer alltid noe nytt. I tillegg får jeg god nytte av mine hobbyer innen foto og video, og det gjør at jeg gleder meg til å komme på jobb hver dag!

Snakk med oss

RPA
Et dataprogram/robot som etterligner nøyaktige handlinger gitt av en person, som å klikke på en knapp eller skrive i et tekstfelt.
rpa, robot process automation, robotprosessautomatisering
Agile
En smidig tilnærming handler om å sette en organisasjon i stand til å svare på endringer i forutsetningene for egen virksomhet raskt.
smidig metodikk, smidig utviklingsmetodikk
UX
Kreative prosesser i produktutvikling der brukeren og dens opplevelse av produktet settes i fokus
ux design, user experience, user experience design