Bli kjent med Tobias

Tobias Martens, Senior Consultant

Bli kjent med Tobias

Tobias Martens, Senior Consultant

Heisann!

Jeg jobber som designer og ble en del av Avo i august 2023. Etter fem år i Bergen som både student og gründer har jeg utviklet stor interesse for samspillet mellom kreativitet, forretningsutvikling og teknologi. Som designer er jeg derfor opptatt av å skape intuitive brukeropplevelser som ivaretar helheten.

I Avo er jeg en del av tjenesteområdet Experience der vi jobber med brukersentrert utforming av digitale løsninger uansett kunde eller sektor.

Vi forstår at digitalisering handler om så mye mer enn kun teknologi, og derfor er det ekstra givende å samarbeide tett med kundene våre for å sikre at verdi skapes i hvert kontaktpunkt.

Her blir vi konstant utfordret med nye problemstillinger som nødvendiggjør tverrfaglig samarbeid, og det er nettopp dette Avo er helt rå på.

Det beste med Avo er menneskene og den lekne kulturen, samtidig som vi har stort fokus på faglig og personlig utvikling. For meg er trivsel det viktigste i hverdagen, og i Avo blir du virkelig sett for den du er!

Snakk med oss

Tobias Martens
Senior Consultant
+47 948 31 300tobias.martens@avoconsulting.no
RPA
Et dataprogram/robot som etterligner nøyaktige handlinger gitt av en person, som å klikke på en knapp eller skrive i et tekstfelt.
rpa, robot process automation, robotprosessautomatisering
Agile
En smidig tilnærming handler om å sette en organisasjon i stand til å svare på endringer i forutsetningene for egen virksomhet raskt.
smidig metodikk, smidig utviklingsmetodikk
UX
Kreative prosesser i produktutvikling der brukeren og dens opplevelse av produktet settes i fokus
ux design, user experience, user experience design