På jakt etter nye utfordringer?

Vi er alltid på utkikk etter deg som vil forme Avo videre med oss.

Tre konsulenter som sitter på sofaen på kontoret og prater. Foto

I Avo drives vi av å være i forkant av innovasjon, å skape endring gjennom teknologi og design, og ikke minst, å utvikle våre ansatte både faglig og personlig. Vi ser etter deg som har jobbet noen år, ønsker å ta ansvar, dele din kunnskap, og bidra til et fellesskap hvor vi sammen former hva Avo skal være i dag, og i årene som kommer.

Samtidig skjønner vi at vi ikke utelukkende kan drive med innovasjon og teknologisk fremdrift, vi må også skape et miljø hvor hver enkelt kan vokse, ta ansvar og bidra til fellesskapets suksess. Nedenfor har vi skissert hva du kan forvente som en ansatt i Avo. Hvis dette gir gjenklang med dine ambisjoner og verdier, tror vi at vi kan være en god match!

En konsulent som presenterer noe i et møterom. Foto

Et sted for kontinuerlig utvikling

Vi investerer i din utvikling gjennom en strukturert karrieremodell, tilrettelegger for kompetanseheving og gir deg muligheten til å utforske nye fagfelt. Hos oss kan du vokse i takt med dine interesser og ambisjoner, og bli en ekte kulturbærer som setter preg på vår felles fremtid.

En konsulent som skriver på tavla i et møterom med to andre konsulenter i bakgrunnen. Foto

Ansvar og fleksibilitet, hånd i hånd

Avo gir deg ansvar fra dag én – ansvar for prosjekter, for team, og for din egen læring. Denne tilliten parer vi med fleksibiliteten til å forme din arbeidshverdag. På den måten kan du skape en balanse som passer for din livssituasjon, samtidig som du bidrar aktivt til våre felles mål og ambisjoner.

Et inkluderende fellesskap drevet av kunnskapsdeling

Dette har du garantert hørt andre steder, men vår styrke ligger virkelig i vårt fellesskap og vår åpenhet for å lære av hverandre. I Avo tror vi at den beste verdiskapningen skjer når vi er sammen, deler våre erfaringer og arbeider mot et felles mål. Her kan du bidra til å gjøre en forskjell, følge egne stier, og hjelpe deg selv og dine kolleger mot nye høyder av mestring og utvikling.

"Vi tror lavkode og annen moderne teknologi vil endre etablerte spilleregler for innovasjon og konkurranse. Avo skal ligge i fronten av denne utviklingen og vår spisskompetanse innen digitalisering, endring og design, skal gjøre oss til et av de mest fremtidsrettede konsulentselskapene i Norge. For å posisjonere oss som akkurat det, trenger vi deg som er motivert til å bli med oss videre på denne reisen."
- Bjørn Bergholt

Jobb med oss

Tekst "Karriere". Gif

For oss som jobber her, er Avo mye mer enn bare en arbeidsplass. Bli med.

Tjenester

Snakk med oss

Thea-Louise Langevei
Head of Talent Acquisition
+ 47 905 09 417thea.langevei@avoconsulting.no
RPA
Et dataprogram/robot som etterligner nøyaktige handlinger gitt av en person, som å klikke på en knapp eller skrive i et tekstfelt.
rpa, robot process automation, robotprosessautomatisering
Agile
En smidig tilnærming handler om å sette en organisasjon i stand til å svare på endringer i forutsetningene for egen virksomhet raskt.
smidig metodikk, smidig utviklingsmetodikk
UX
Kreative prosesser i produktutvikling der brukeren og dens opplevelse av produktet settes i fokus
ux design, user experience, user experience design