Livet i Avo

Fire konsulenter som sitter på sofaen på kontoret og prater. Foto

Hos oss er det å skape endringer en del av hverdagen. Vi liker å «få ting i prod» uten unødvendig planlegging, raskt bevise hvordan teknologi kan skape verdi, og fokusere på å levere konkrete resultater. Dette gjør vi ved å kombinere teknisk kunnskap med en forståelse for både forretning og mennesker.

I Avo setter vi pris på å gjøre komplekse problemer enklere, og det gjenspeiles i måten vi jobber på og i vår kultur. Det handler om å ha det gøy sammen, både på jobb og utenfor, og om å støtte hverandre i prosjektene vi jobber med. Vi trives med å utfordre det etablerte og å finne nye løsninger sammen, både internt og med kundene våre.

Som en del av Avo er du med på en reise der vi sammen utforsker nye ideer og metoder. Vi er ikke den lille nykommeren lenger, men heller ikke en stor organisasjon.  Vi er akkurat passe store til å være en attraktiv samarbeidspartner og arbeidsplass, der hver enkelt har mulighet til å gjøre en forskjell.

To konsulenter som sitter og smiler med kaffekoppen i hånda. Foto

Våre verdier

Vi tror at fremtiden tilhører de som er nysgjerrige, de som er interesserte i å finne nye løsninger og de som jakter etter ny kunnskap. Like viktig er det å være modig nok til å ta i bruk de nye løsningene man finner, tørre å utfordre det etablerte og å stille spørsmål.

For å få til akkurat det, må man også fungere godt i tverrfaglige og mangfoldige team – det er derfor kanskje aller viktigst at vi aldri glemmer det menneskelige aspektet.

Det alene skaper ikke verdi, enten om det er i form av personlig utvikling for den ansatte eller at kunden oppnår sine mål. For å faktisk skape verdi må vi også være målbevisste i måten vi jobber på.

Nysgjerrig: Vi er alltid på søken etter å lære. Finne nye teknologier å mestre, nye måter å løse problemer på, nye mål å nå, og nye mennesker å bli kjent med.

Modig: Vi tør utfordre der andre følger strømmen. Vi vet at ny teknologi og metode kan skape usikkerhet, men ved å lære fort og alltid iterere så finner vi løsninger som både er bedre og raskere.

Menneskelig: Folkene er viktigst. Samholdet og lekenheten i Avo er vår største styrke, både som kolleger og som partner for våre kunder.

Målbevisst: Vi er intuitivt målbevisste. Enten det gjelder å nå en prosjektmilepæl, holde oss oppdatert på ny teknologi, eller bidra til at våre kunder når sine forretningsmål.

I Avo mener vi at kombinasjonen av disse fire verdiene er det som skal til for å være innovative, nytenkende og verdiskapende – og samtidig ha det gøy på jobb.

Fellesnevneren for alt vi gjør er derfor egentlig å skape verdi gjennom å løse forretningskritiske og samfunnsnyttige problemer sammen med kundene våre, og det får vi til gjennom å utnytte potensialet som ligger i teknologien.

Jobb med oss

Tekst "Karriere". Gif

For oss som jobber her, er Avo mye mer enn bare en arbeidsplass. Bli med.

Tjenester

RPA
Et dataprogram/robot som etterligner nøyaktige handlinger gitt av en person, som å klikke på en knapp eller skrive i et tekstfelt.
rpa, robot process automation, robotprosessautomatisering
Agile
En smidig tilnærming handler om å sette en organisasjon i stand til å svare på endringer i forutsetningene for egen virksomhet raskt.
smidig metodikk, smidig utviklingsmetodikk
UX
Kreative prosesser i produktutvikling der brukeren og dens opplevelse av produktet settes i fokus
ux design, user experience, user experience design