Samarbeidspartnere og teknologier

Vi er stolte av å være samarbeidspartner med flere av de ledende teknologileverandørene på markedet. Vi hjelper deg med å velge riktig teknologi for å løse utfordringene.

I Avo liker vi å si at vi har en "teknologiagnostisk" tilnærming til å løse vanskelige forretningsproblemer. Vi har derfor gjennom hele vår reise utvidet vår verktøykasse av teknologier så vi sikrer at vi løser problemer med riktig teknologi. Samtidig har vi som mål å være markedsledere og en pålitelig rådgiver innen flere nøkkelteknologier.

Appfarm er en plattform som lar deg raskt utvikle applikasjoner uten å måtte skrive kode. Med et intuitivt brukergrensesnitt kan du lage skreddersydde løsninger som er enkle å tilpasse og skalere, noe som gir muligheten til å innovere raskt og effektivt.

Blueprism er en ledende aktør innen robotisert prosessautomatisering (RPA). Plattformen deres hjelper bedrifter med å automatisere repetitive og tidkrevende oppgaver ved å bruke programvare-roboter, noe som øker effektiviteten og reduserer kostnader.

Boost.ai spesialiserer seg på kunstig intelligens og utvikler avanserte chatboter som kan håndtere komplekse kundesamtaler. Deres løsninger forbedrer kundeserviceopplevelsen ved å tilby raske og presise svar, tilgjengelig 24/7.

Microsoft Power Platform består av Power BI, Power Apps, Power Automate og Power Virtual Agents. Disse verktøyene gir bedrifter muligheten til å analysere data, bygge tilpassede applikasjoner, automatisere arbeidsflyter og skape virtuelle agenter, alt uten å måtte kode.

OutSystems er en plattform for lavkodeutvikling som gjør det mulig å lage, distribuere og administrere applikasjoner raskere. Plattformen kombinerer enkelhet med kraft, slik at du kan utvikle skalerbare og fleksible løsninger som møter virksomhetens behov.

Webflow er en alt-i-ett nettstedsbygger som lar deg designe, utvikle og lansere responsive nettsteder uten kode. Med et brukervennlig grensesnitt kan du skape profesjonelle nettsteder raskt og enkelt.

Workato er en integrasjons- og automasjonsplattform som kobler sammen applikasjoner og automatiserer arbeidsflyter. Plattformen støtter en rekke integrasjoner og hjelper bedrifter med å effektivisere prosesser ved å automatisere oppgaver på tvers av systemer og applikasjoner.

Snakk med oss

RPA
Et dataprogram/robot som etterligner nøyaktige handlinger gitt av en person, som å klikke på en knapp eller skrive i et tekstfelt.
rpa, robot process automation, robotprosessautomatisering
Agile
En smidig tilnærming handler om å sette en organisasjon i stand til å svare på endringer i forutsetningene for egen virksomhet raskt.
smidig metodikk, smidig utviklingsmetodikk
UX
Kreative prosesser i produktutvikling der brukeren og dens opplevelse av produktet settes i fokus
ux design, user experience, user experience design