Bli kjent med Håkon

Håkon Aune, Head of Sales & Marketing

Bli kjent med Håkon

Håkon Aune, Head of Sales & Marketing

Hei!

Jeg heter Håkon Aune, men du kan kalle meg Håkon. Jeg kommer fra Bærum, men ikke Bærum-Bærum, men Bærums verk, som grenser til Lommedalen, som egentlig er en slags glorifisert landsbygd, med gårder og åkere. Flott sted!

Før jeg begynte i Avo jobbet jeg tre år som kommunikasjonsrådgiver i KPMG. Der jobbet jeg tett med teknologiavdelingene, som gradvis økte interessen min for digitalisering og smart bruk av teknologi.

Jeg begynte derfor i Avo høsten 2022, som en slags potet med en delt stilling som både markedsmann og konsulent.

Muligheten til å få bidra på flere områder i et så spennende selskap som Avo var egentlig en no-brainer, så her sitter jeg altså i dag.

Akkurat nå er konsulenthatten midlertidig lagt på hylla, ettersom jeg nå er vikar i rollen som Head of Sales & Marketing i Avo. Her jobber jeg sammen med et dyktig team hvor vi bistår med alt fra kommunikasjon til salg- og tilbudsarbeid.

Snakk med oss

Håkon Aune
Head of Sales & Marketing
+47 980 61 453hakon.aune@avoconsulting.no
RPA
Et dataprogram/robot som etterligner nøyaktige handlinger gitt av en person, som å klikke på en knapp eller skrive i et tekstfelt.
rpa, robot process automation, robotprosessautomatisering
Agile
En smidig tilnærming handler om å sette en organisasjon i stand til å svare på endringer i forutsetningene for egen virksomhet raskt.
smidig metodikk, smidig utviklingsmetodikk
UX
Kreative prosesser i produktutvikling der brukeren og dens opplevelse av produktet settes i fokus
ux design, user experience, user experience design